ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι-Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό μέσα σε μπαρ

Γκάζι-Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό μέσα σε μπαρ

Οι συλληφθέντες συνδέονται με περιστατικά βίας σε αθλητικούς χώρους

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων, οι οποίοι καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας τον περασμένο Σεπτέμβριο να ασκούν βία μέσα σε μπαρ στο Γκάζι.

Ειδικότερα, μία παρέα θαμώνων δέχθηκε τα χτυπήματα των μπράβων του μπαρ στο Γκάζι. Ανάμεσα στην παρέα υπήρχε και ένας αστυνομικός. Οι μπράβοι έβγαλαν όπλο και άρχισαν να τους απειλούν, σημαδεύοντάς τους ακόμη και στο πρόσωπο αλλά και στα πόδια, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν να τους γρονθοκοπούν.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στα μέλη της παρέας και έναν σερβιτόρο. Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό βίας με τους 8 μπράβους της επιχείρησης, ενώ οι υπόλοιποι φοβήθηκαν να κάνουν το ίδιο, καθώς την επόμενη ημέρα δέχθηκαν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ενδιαφέρον είναι πως όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών πήγαν στο μπαρ και ζήτησαν το μαγνητοσκοπημένο υλικό, το πήραν με μεγάλη δυσκολία, καθώς πρόσωπα της επιχείρησης τους έλεγαν πως δεν υπήρχε το σχετικό υλικό ή ότι είχε καταστραφεί λόγω πλημμύρας.

Οι συλληφθέντες δράστες είναι γνωστοί στις αρχές, καθώς είχαν εμπλακεί και σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της αστυνομίας για διασύνδεση ανάμεσα στη νύχτα και τους αθλητικούς χώρους. Και οι οκτώ συλληφθέντες βρίσκονται στην ανακρίτρια και απολογούνται.