ΕΛΛΑΔΑ

ΕΕΣ: Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο λιμάνι του Πειραιά και μοίρασε τρόφιμα στους αστέγους

ΕΕΣ: Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο λιμάνι του Πειραιά και μοίρασε τρόφιμα στους αστέγους

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στέκεται δίπλα στους αστέγους και φέτος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο λιμάνι του Πειραιά μοιράζοντας κομμάτια από την πίτα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε όσους τα είχαν ανάγκη

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πιστός στο αλληλέγγυο και ανθρωπιστικό χαρακτήρα του έδωσε το «παρών» το απόγευμα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου το «παρών» στο λιμάνι του Πειραιά, όντας για ακόμα μια φορά δίπλα στους άστεγους.

Η ομάδα του Ε.Ε.Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και μοίρασε κομμάτια σε όλους τους συνανθρώπους που είχαν ανάγκη κάνοντας τους μια μεγάλη αγκαλιά και δίνοντάς τους άπλετη στοργή.

Παράλληλα οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μοίρασαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, αυτοκίνητα, είδη προσωπικής υγιεινής και άλλα είδη ένδυσης και υπόδυσης προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες χειμωνιάτικες ημέρες.

Όπως είπε και ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., κύριος Αντώνης Αυγερινός: «Είμαστε πάντα κοντά τους, δίπλα τους, τους φροντίζουμε, δεν τους αφήνουμε ποτέ και συνεχίζουμε με κάθε τρόπο καθώς προσφέρουμε την αγάπη μας και τη συντροφιά μας»