ΕΛΛΑΔΑ

Φως στο Τούνελ: Κύκλωμα «εξαφάνισε» δύο μαθήτριες - Απειλές την ώρα της εκπομπής

mega
MEGA

Φως στο Τούνελ: Σε ένα ακατοίκητο οίκημα μετέφερε το κύκλωμα τις δυο ανήλικες που τις παρέσυραν και εξαφανίστηκαν.

Στην εκπομπή μίλησαν ο πατέρας και ο θείος μιας από τις δύο μαθήτριες που αγνοούνταν από σχολείο της Καισαριανής. Η φίλη της είχε καταφέρει να διαφύγει από το κύκλωμα και μίλησε για την δράση του

«Η κόρη μου έκανε παρέα με την άλλη κοπέλα που είχαν χαθεί μαζί και την είχε φέρει σε επαφή με δύο άλλα άτομα πιο μεγάλης ηλικίας εκτός σχολείου. Φαίνεται ότι υπήρχε και κάποιος άλλος που την παρέσυρε και την έκανε να πιστεύει ότι θα περνούσε καλά μαζί του για να την εκμεταλλευτεί», λέει χαρακτηριστικά.

Στην κάμερα της εκπομπής αναφέρει ότι μίλησε με την φίλη της κόρης του που επέστρεψε σπίτι της και του είπε ότι έφυγαν για να βρουν τον «φίλο» τους και μαζί πήγαν να συναντήσουν έναν άλλον στο Μοναστηράκι.

Σε ακατοίκητο σπίτι

Σε αυτό το σπίτι μπαινοβγαίνουν παραβατικά παιδιά, τα οποία δημιουργούν προβλήματα και στους γείτονες.

Ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης είπε στο «Τούνελ»:

«Συνήθως σε αυτές τις καταστάσεις πέφτουν παιδιά ανήλικα και άβγαλτα. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα διαπράττουν εγκλήματα χειρίστης μορφής. Μετά από κάποιες κινήσεις που έγιναν την δεύτερη μέρα για την άλλη μαθήτρια, επικοινώνησα με κάποιον ο οποίος γνώριζε πάρα πολλά και κάποια στιγμή του λέω αυτό που κάνεις θα έχει συνέπειες πολύ άσχημες. Κανόνισε οι κοπέλες να βρεθούν. Και πράγματι η μια κοπέλα, η συμμαθήτρια της επέστρεψε σπίτι της. Για εμένα είναι μιας μορφής απαγωγή. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στην ουσία είναι κατά κάποιο τρόπο απαγωγέας. Έχει διαλύσει δυο-τρεις οικογένειες αυτή τη στιγμή».

Το «Τούνελ» ερεύνησε και άλλα δυο ακατοίκητα σπίτια που καταλήγουν ανήλικα παιδιά σε Καισαριανή και Περισσό… Τα υπέδειξε η μαθήτρια που επέστρεψε στον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας Γ. Τσούκαλη.