ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Διακινητής μεταναστών έτρεχε σαν τρελός και εισέβαλε σε αυλή σπιτιού

Έβρος: Διακινητής μεταναστών έτρεχε σαν τρελός και εισέβαλε σε αυλή σπιτιού

Έβρος: Πώς η προσπάθεια αποφυγής του αστυνομικού ελέγχου, τον οδήγησε να... προσγειωθεί σε ιδιωτικό χώρο

Σε τροχαίο ατύχημα κατέληξε η καταδίωξη ενός διακινητή μεταναστών ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Ο διακινητής που μετέφερε μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα στην περιοχή του Έβρου ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει με κάθε τρόπο τον αστυνομικό έλεγχο.

Οι αρχές εκτιμούν ότι τη συγκεκριμένη στιγμή ο οδηγός στο πλαίσιο της διακίνησης, μετέφερε μετανάστες μέσα στο όχημά του, το οποίο ακολουθείτο από περιπολικό.

Ο διακινητής έχασε τον έλεγχο βγαίνοντας από τον χωματόδρομο που ενώνει τα χωριά Στέρνα και Νεοχώρι, και κατέληξε να προσκρούει σε αγροτικά μηχανήματα μέσα σε αυλή σπιτιού. Τραυματισμοί δεν καταγράφηκαν.

Όπως αναφέρει το thrakinea.gr το ίδιο σημείο έχει σημειωθεί τροχαίο ατύχημα και στο παρελθόν, και πάλι με αυτοκίνητο που οδηγούσε διακινητής. Όπως είναι γνωστό, στην περιοχή το φαινόμενο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων από διακινητές μεταναστών χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα οι οποίοι τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες για να αποφύγουν τη σύλληψη των ιδίων και των επιβατών τους, είναι ιδιαίτερα συχνό.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 26χρονος σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια Ζακύνθου και Κεφαλονιάς

Παλαιοχριστιανοί, Άμις και Μενονίτες: Τα κοινά σημεία και οι διαφορές