ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις του γιατρού και της συζύγου του πριν από το έγκλημα

Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις του γιατρού και της συζύγου του πριν από το έγκλημα

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού «φωτίζουν» τις σχέσεις του πριν από το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα 

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν τεθεί όλα τα δεδομένα του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα, ενώ αναζητάται το κίνητρο του πεθερού που σκότωσε τον γαμπρό του.

Ο 69χρονος δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι προέβη στη δολοφονία, γιατί το θύμα κακοποιούσε την κόρη του. Ωστόσο, ο γιος του πεθερού, που είναι αστυνομικός και είναι ο άνθρωπος που κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τον πατέρα του, φέρεται να τον διαψεύδει.

Πάντως, σύμφωνα με το STAR, το ζευγάρι στα social media, έδειχνε να είναι αγαπημένο και ευτυχισμένο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους. Το θύμα έδειχνε να θαυμάζει τη σύζυγό του. Δε δίσταζε, μάλιστα, να γράφει δημόσια σχόλια για την ομορφιά και τις ικανότητές της. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση από το 2016. Ο ουρολόγος προσκαλούσε δημόσια τη σύζυγό του να πάνε να δουν την πανσέληνο.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Η σύζυγος φαινόταν ευτυχισμένη και ανέβαζε βίντεο με τρυφερές, οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, σε κάποιες από τις αναρτήσεις της φαινόταν ότι ήθελε να πάρει κάποιες αποφάσεις.

Οι διώξεις για το έγκλημα

Υπενθυμίζεται ότι πέραν του 69χρονου οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη και της πεθεράς μετά από την κατάθεση μάρτυρα, ότι φώναζε από το θυροτηλέφωνο στον σύζυγό της «Ρίξτου, ρίξτου». Η πεθερά διώκεται για συνέργεια. Οι δύο τους αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη.

Πληροφορίες με βάση τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις αναφέρουν πως οι γονείς δεν τα πήγαιναν καλά ούτε με την κόρη τους ούτε με τον γαμπρό τους σύμφωνα με το MEGA. Φέρονται να είχαν πολλές αψιμαχίες κατά το παρελθόν, επειδή δεν συμφωνούσαν με τις επιλογές της κόρης τους.

Στο MEGA μίλησε η αδερφή του θύματος. «Δεν το ήξερα, το έμαθα από το ίντερνετ. Ήταν πάρα πολύ καλός, φρόντιζε τα παιδιά το, την οικογένειά του», είπε για το θύμα.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από το μεσημέρι ο 69χρονος που σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, πατέρα τριών παιδιών, πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα χτες Σάββατο στην Αγία ΒαρβάραΑιγάλεω, μπροστά στην ανήλικη εγγονή του.

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 69χρονος, οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του, κάτι όμως που διαψεύδει κατηγορηματικά ο γιος του δράστη και κουνιάδος του θύματος, ο οποίος είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση για το έγκλημα.