ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: «Ο γιος μου είναι σαν σπουργίτι σε κλουβί»

Παλαιοχριστιανός Μανώλης: «Ο γιος μου είναι σαν σπουργίτι σε κλουβί»

Νέες δηλώσεις του παλαιοχριστιανού Μανώλη 

Με σπουργίτη στο κλουβί παρομοίασε το γιό του που παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων ο παλαιοχριστιανός Μανώλης.

Την ώρα που ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης αρνείται σθεναρά να υποβληθεί σε εξέταση DNA, μίλησε στο MEGA αποκαλύπτοντας ότι παραμένει στην Αθήνα και προετοιμάζεται για την αυριανή δίκη για το περιστατικό με τους κυνηγούς. «Τι να φύγω; πρέπει να μαζέψω χαρτιά, δικαιολογητικά, πράγματα, ιστορίες. Έχω δικαστήρια, έχω να κάνω ασφαλιστικά μέτρα».

«Ο γιος μου είναι σαν σπουργίτι σε κλουβί»

«Μου κόβουν το μισθό και τώρα για να ελευθερώσω τον αιχμάλωτο γιο μου πρέπει να βρω ένα σπίτι».

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είπε ότι κατάφερε να δει τον γιο του Νικόλα, που παραμένει με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο «Παίδων». «Μίλησα επιτέλους (με Νικόλα). Εντάξει πώς να είναι; Σαν σπουργίτι στον κλουβί. Εγώ χρειάζομαι ένα σπίτι να μου κάνει παραχωρητήριο κάποιος. Έχω και εγώ το δικό μου τρέξιμο».

Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε η πληροφορία πως ο Μανώλης φέρεται να κατονόμασε στους αστυνομικούς τον πατέρα του παιδιού της κόρης του.

«Η κόρη μου, Ευαγγελία-Ελευθερία , έχει ένα μωρό 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί αυτό με έναν άνθρωπο, για τον οποίον το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται (…) και ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα οπότε δεν έχει άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε».

Σε σχετική ερώτηση ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στην αστυνομία. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου».

Πού βρίσκονται σύζυγος και παιδιά

Την ίδια ώρα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται η σύζυγος του Μανώλη, Σεβαστή, με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αυτό που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά».

Αλλά ούτε και που βρίσκονται η κόρη του, Παρασκευή, με το 11 μηνών βρέφος. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος τελικά είναι ο πατέρας του παιδιού αυτού που αγνοείται από το περασμένο Σάββατο μαζί με την μητέρα του.