ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο πατέρας Κλεομένης που έδειξε ως πατέρα του εγγονού του ο παλαιοχριστιανός-Τι κατέθεσε

Ποιος είναι ο πατέρας Κλεομένης που έδειξε ως πατέρα του εγγονού του ο παλαιοχριστιανός-Τι κατέθεσε

Νέα στοιχεία για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών, με το βρέφος να μην έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο, τον πατέρα Κλεομένη να έχει... ρόλο στην υπόθεση, και τον 45χρονο Μανώλη να βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο «Παίδων». Η σύζυγό του, εξακολουθεί να αγνοείται.

Νέα αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των Παλαιοχριστιανών βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο επίκεντρό τους βρίσκονται το βρέφος της κόρης του 45χρονου Μανώλη με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν άκρη σχετικά με την πατρότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, ισχυρίζεται ότι ο πατήρ Κλεομένης είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του. Πρόκειται για το βρέφος της οικογένειας που εντοπίστηκε να ζει σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ρασοφόρος Κλεομένης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για έναν άνδρα τον οποίο η εκκλησία χαρακτηρίζει ως «ρασοφόρο», ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με αναρτήσεις που έκανε.

Η τηλεόραση του Mega επικοινώνησε με τον «πατήρ Κλεομένη», ο οποίος όμως αρνείται κάθε σχέση αλλά και γνωριμία με τον Μανώλη αλλά και την οικογένεια.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Ποιος είναι ο πατέρας Κλεομένης

Σύμφωνα με τον ANT1 το πρόσωπο του πατέρα Κλεομένη, ο οποίος φέρεται κατά τα όσα είπε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στις αστυνομικές Aρχές να είναι ο πατέρας του εγγονιού του.

Αντίστοιχα, ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline τόνισε ότι πρόκειται για παλαιοημερολίτη ιερέα, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στους συγκεκριμένους ανθρώπους, «τους είχε υπό τη φτερούγα του».

Στο νοσοκομείο «Παίδων» ο Μανώλης

Στο νοσοκομείο «Παίδων» βρέθηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, εκεί που βρίσκεται φυλασσόμενος ο 15χρονος γιος του. Ο 45χρονος παλαιοχριαστινός μίλησε για τις συνθήκες κράτησης του παιδιού και για τη γυναίκα του, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται.

«Δύο αστυνομικοί πάνοπλοι φυλάνε τον γιο μου και τον πάνε αγκαζέ στην τουαλέτα, ένα 15χρονο παιδί θέλουν να το διαλύσουν. Τι ρεβανσισμός είναι αυτός, παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα. Δεν τον προφυλάσσουν έτσι, αλλά θα τον τρελάνουν» είπε αρχικά ο 45χρονος, ενώ σε ερώτηση για τη σύζυγό του, σχολίασε: «Eυτυχώς που κρύφτηκε εκεί που κρύφτηκε γιατί διαφορετικά θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ (στο Παίδων) που είναι και πιο μικρά. Τα άλλα τα παιδιά είναι πιο μικρά. Φανταστείτε να είχαμε ένα 5χρονο να το συνοδεύουν αστυνομικοί για να πάει στην παιδική χαρά. Ανήκουστα πράγματα».

Για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να δει τον γιο του, είπε: «Προφανώς δεν ήθελαν να πάω να δω την κατάσταση για να μην τους καταγγείλω. Απείλησε ένας αστυνομικός το παιδί ότι αν τρέξει να φύγει, θα το πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που συνοδεύει το παιδί μέσα και κατάλαβα γιατί δεν με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω μαζί του. Εδώ μιλάμε για συνθήκες Κολομβίας. Ο ρεβανσισμός της αστυνομίας, όλο τον ανδρισμό και τον επαγγελματισμό της θα τον βγάλει σε ένα 15χρονο παιδί;».