ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: «Εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου», λέει ο 34χρονος που εξέδιδε ανήλικες

Κύκλωμα μαστροπείας: «Εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου», λέει ο 34χρονος που εξέδιδε ανήλικες

Κύκλωμα μαστροπείας: Ο 34χρονος είχε αναλάβει να φέρει σε επαφή τις ανήλικες με «ακριβούς» πελάτες

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια στο οποίο «καπετάνιος» ήταν μια 31χρονη, με το όνομα «Λορέλα», που συστηνόταν ως αισθητικός και έτσι προσέγγιζε και στρατολογούσε τις μαθήτριες.

Πέρα από την 31χρονη μαστροπό ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας 34χρονος ο οποίος είχε αναλάβει να φέρει σε επαφή τα κορίτσια με «ακριβούς» πελάτες τάζοντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά για κάθε ερωτική συνεύρεση.

Ο ίδιος είχε και το ρόλο του φωτογράφου, καθώς είχε τραβήξει ημίγυμνες πόζες από μια 17χρονη και μια 15χρονη και τις είχε ανεβάσει σε γνωστές «ροζ» ιστοσελίδες, προκειμένου να διαφημίσει τις παράνομες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από τις επίμαχες πλατφόρμες κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού με τα κορίτσια από τα οποία οι μαστροποί κρατούσαν ποσοστά από τις αμοιβές τους.

«Οι κοπέλες γνώριζα πως είναι ανήλικες όταν έγινε όλο αυτό, ούτε κάποιο σκοπό είχα, ούτε έλαβα ποτέ χρήματα από αυτές. Εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου. Σίγουρα πάντως δεν ήθελα να προωθήσω ανήλικες. “Τσουβαλιάστηκα” με άλλους ανθρώπους που δεν ξέρω και βρέθηκα να είμαι κατηγορούμενος και να χαλάω τη ζωή μου», είπε ο 34χρονος κατηγορούμενος στην τηλεόραση του ANT1.

«Έκανα μεγάλο αγώνα δύο χρόνια, αυτή η γυναίκα (σ.σ. κατηγορούμενη( πήγε εκεί που της άξιζε και να μείνει εκεί για να μην καταστρέψει κι άλλα κορίτσια», είπε μητέρα ανήλικης που έψαχνε την κόρη της σε νυχτερινά κέντρα και κλαμπ.