ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: «Τον σκότωσα σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα» - Κυνικός ο 69χρονος για τον γαμπρό του

Αγία Βαρβάρα: «Τον σκότωσα σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα» - Κυνικός ο 69χρονος για τον γαμπρό του

Ο 69χρονος δράστης περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβη τη μοιραία εκείνη ημέρα στην Αγία Βαρβάρα

Σοκαριστικές είναι οι νέες πληροφορίες από την απολογία του 69χρονου για την τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης κατά την απολογία του περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στον δικαστικό λειτουργό τι συνέβη τη μοιραία εκείνη ημέρα. Ο ίδιος ανέφερε το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να σκοτώσει τον γαμπρό του.

«Τον σκότωσα σε λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα», είπε χαρακτηριστικά ο 69χρονος για τον 57χρονο γαμπρό του.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια του για την κατάστασ την οποία βιώνουν.

«Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου»

Ο 69χρονος, κατά την επτάωρη απολογία του εξήγησε με λεπτομερής περιγραφή στον δικαστικό λειτουργό τι συνέβη το απόγευμα του μοιραίου Σαββάτου. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια του.

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε "θα σε αφανίσω,, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος." Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία», ισχυρίστηκε ο 69χρονος στην απολογία του σύμφωνα με το STAR.

«Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου που τους στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα το χρόνο δεν θα το έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

.