ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: «Τέρας ψυχραιμίας» ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του - Του έκαναν έξωση και ήθελε να φάει

Νίκαια: «Τέρας ψυχραιμίας» ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του - Του έκαναν έξωση και ήθελε να φάει

Νίκαια: Όταν πήγαν στο σπίτι του δικαστικοί κλητήρες για την έξωση, τους είπε πως θα περιμένουν να φάει και μετά θα φύγει...

Το προφίλ του 64χρονου που εκτέλεσε τον 40χρονο γαμπρό του στη Νίκαια, σκιαγραφούν γείτονες του στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην πολυκατοικία όπου διέμενε μέχρι και πριν από 4 χρόνια, απ' όπου του έκαναν έξωση οι ιδιοκτήτες για ιδιοκατοίκηση, αλλά κι επειδή δεν πλήρωνε τα ενοίκιά του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σε ρεπορτάζ του ALPHA από τη Θεσσαλονίκη, τον γνώριζαν ως άνεργο με τη συζυγό του μόνο να εργάζεται και μάλιστα τον περιγράφουν ως «τέρας ψυχραιμίας» με αφορμή ένα περιστατικό που αφορούσε στην έξωσή του από το σπίτι.

Όταν έφτασαν οι δικαστικοί κλητήρες για να του επιδώσουν την απόφαση και να του ζητήσουν να αποχωρήσουν από το σπίτι, εκείνος τους απάντησε ότι «θα περιμένετε να σχολάσει η σύζυγός μου, θα φάμε και θα φύγουμε...»

Παράλληλα διερευνάται αν υπήρχε απόφαση για εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο.

Την ίδια ώρα, απαντήσεις αναμένονται για το γεγονός ότι αν και κατείχε νόμιμα καραμπίνα, δεν είχε ανανεώσει την άδειά της, καθώς απαιτείται ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.