ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας 22χρονης μετά την επίθεση στο Σύνταγμα: Έχει αιμορραγία που δεν έχει σταματήσει

Πατέρας 22χρονης μετά την επίθεση στο Σύνταγμα:  Έχει αιμορραγία που δεν έχει σταματήσει
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Το κορίτσι είναι που έπεσε θύμα της επίθεσης με μαχαίρι είναι φοιτήτρια και παράλληλα εργαζόταν σε εμπορικό κατάστημα.

Κρίσιμες ώρες για την τραυματισμένη κοπέλα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πατέρας της 22χρονης κοπέλας είπε στο MEGA με βάση την ενημέρωση που είχε μέχρι στιγμής πως η κόρη του έχει αιμορραγία που δεν έχει σταματήσει. Το κορίτσι είναι φοιτήτρια και παράλληλα εργαζόταν σε εμπορικό κατάστημα.

Ο δράστης, ο οποίος έχει παρελθόν ψυχασθένειας, φέρεται να φώναξε πως η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε για αυτό την μαχαίρωσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:30 στη συμβολή των οδών Ερμού 37 και Φωκίωνος. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν 24 cm με 13 cm λεπίδα.

To χρονικό της επίθεσης

Η γυναίκα περπατούσε την οδό Ερμού και ήταν έτοιμη να μπει στο κατάστημα, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άνδρας και τη μαχαίρωσε, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά.

Στη συνέχεια, από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, ο δράστης κοιτούσε χωρίς καμία ταραχή τη νεαρή κοπέλα να τρέχει με αίματα προς το κατάστημα, χωρίς να τραπεί σε φυγή και έτσι τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Αμέσως, έφτασε ασθενοφόρο στο Σύνταγμα που παρέλαβε την περίπου 25 με 30 ετών κοπέλα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η νεαρή υποβλήθηκε σε αξονική, αλλά η κατάστασή της κρίνεται αρκετά σοβαρή και χειρουργείται.