ΕΛΛΑΔΑ

Γέφυρα Βαρυμπόμπης: Τι συμβαίνει με την στατικότητα – Ζητάει απαντήσεις ο δήμαρχος Κηφισιάς

Γέφυρα Βαρυμπόμπης: Τι συμβαίνει με την στατικότητα – Ζητάει απαντήσεις ο δήμαρχος Κηφισιάς

Γέφυρα Βαρυμπόμπης: Τρόμος στους κατοίκους και τους εργαζόμενους καθώς δηλώσεις χωρίς στοιχεία έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία

Ένα γαϊτανάκι δηλώσεων αναφορικά με την στατικότητα της Γέφυρας της Βαρυμπόμπης έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας πανικό και ανησυχία στους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.

Οι δηλώσεις ξεκίνησαν από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο, ο οποίος έθεσε ζήτημα για την στατικότητα της Γέφυρας χωρίς ωστόσο να πει κάτι περαιτέρω.

Έτσι, μοιραία, προκλήθηκε σύγχυση και ανησυχία στους οδηγούς και τους κατοίκους αλλά και στους εργαζόμενους που καθημερινά περνούν από το σημείο για να πάνε στις δουλειές τους, καθώς η περιοχή είναι η πλέον βιομηχανική της Αττικής.

Απαντήσεις, ωστόσο, αναμένεται να ζητήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα... άκρα.

Μάλιστα, το πρόσφατο ψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς, επιδόθηκε στον υφυπουργό δια δικαστικού επιμελητή ο οποίος εμφανίστηκε στο υπουργείο συνοδευόμενος από δημοτικούς αστυνομικούς, ενδεικτικό των προθέσεων του Δήμου Κηφισιάς.