ΕΛΛΑΔΑ

Μη κρατικά πανεπιστήμια: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 8 Μαρτίου

Μη κρατικά πανεπιστήμια: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 8 Μαρτίου

Στις 8 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί διπλή κινητοποιήση για την ΟΛΜΕ

Νέες κινητοποιήσεις θα σημειωθούν από την ΟΛΜΕ, στις 8 Μαρτίου ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Πιο συγκεκιρμένα, στις 8 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί διπλή κινητοποιήση για την ΟΛΜΕ καθώς η προγραμματισμένη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και η συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, συμπίπτει με την ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια και νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Στις 8 Μαρτίου ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει ξανά την ομόφωνη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο αυτό και προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 8-11πμ συμπληρωματικά στην στάση εργασίας (11πμ ως λήξη ωραρίου) που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας.

Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και στις συγκεντρώσεις που έχουν διοργανωθεί (Για την Αθήνα: στις 12.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος για τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Γυναίκας και στις 13.00 στα Προπύλαια ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου).