ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: «Η πρώην σύζυγός μου με διαβάλλει καθημερινά στο παιδί μου» λέει ο πατέρας της 4χρονης

Λάρισα: «Η πρώην σύζυγός μου με διαβάλλει καθημερινά στο παιδί μου» λέει ο πατέρας της 4χρονης

Για σκευωρία κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ο γιατρός που φέρεται να ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του στη Λάρισα

Ο γιατρός που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του μέσα από τις φυλακές μίλησε στο MEGA και συνεχίζει να λέει ότι δεν έχει κάνει τίποτα ενώ παράλληλα κατηγορεί τη μητέρα και κάνει λόγω για σκευωρία.

«Είμαι απλώς ένας πατέρας, ο οποίος προσπαθεί μέσω της νόμιμης οδού, να αποδείξει πως το παιδί του μεγαλώνει σε ένα τοξικό και ακατάλληλο περιβάλλον, με τη μητέρα του, η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για οποιαδήποτε σωματική ή ψυχική διαταραχή παρουσιάζει το παιδί μας. Είναι δυνατόν ενώ μάχομαι δικαστικά για την ψυχική και σωματική υγεία της κόρης μου, συγχρόνως να το κακοποιώ;».

«Η πρώην σύζυγός μου προσπαθεί απεγνωσμένα να με αποκόψει από το παιδί μου. Με διαβάλλει καθημερινά μπροστά του. Μέχρι και σήμερα που κοντεύει να κλείσει τα τέσσερα έτη, το παιδί φοράει πάνα και δεν έχει μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά. Επίσης, έχει πρόβλημα έκφρασης και ομιλίας. Η μητέρα του έχει την αποκλειστική επιμέλεια αυτού και είναι υπεύθυνη για τη σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγησή του».

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησης του. Αγαπώ το παιδί μου όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και έχω οδηγηθεί σε έναν αγώνα, ώστε να αποδείξω πως το παιδί μου πρέπει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της μητέρας καθώς μόνο προβλήματα και σκοταδισμό προσφέρει σε αυτό το αθώο πλάσμα.»

«Όλα όσα αναφέρονται από το συγγενικό περιβάλλον της πρώην συζύγου μου είναι μυθεύματα και βρήκαν πάτημα ώστε να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες και ξεφύγουν της δικαιοσύνης. Επαναλαμβάνω πως κρατούμαι αδίκως και αναμένω με υπομονή τις εκθέσεις των ειδικών και τα αποτελέσματα του ελέγχου βιολογικού υλικού. Πιστεύω πως σύντομα θα αποδειχθεί η αθωότητα μου και θα συνεχίσω τον αγώνα μου ώστε να μπορέσει η κόρη μου να μεγαλώσει με αγάπη και ασφάλεια».

«Η πρώην σύζυγός μου μήνυσε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία»

Μάλιστα ο 47χρονος κατηγορεί τον παππού του κοριτσιού λέγοντας ότι τα σημάδια στο κορμί του παιδιού ήταν από εκείνον.

«Από τότε που χωρίσαμε και η πρώην σύζυγός μου πήγε να μείνει στο πατρικό της με το παιδί μου, είχα την υποψία ότι το παιδί κακοποιείται, αφού όποτε το έπαιρνα είχε πάνω του κάποια σημάδια δαρμού. Αργότερα έμαθα πως η ίδια μήνυσε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ανήλικης κόρη μας, κάτι το οποίο έκρυψαν αρχικά από εμένα».