ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Η τελευταία πράξη - Στην τελική ευθεία η δίκη για τη φρικτή κακοποίηση της 12χρονης

Κολωνός: Η τελευταία πράξη - Στην τελική ευθεία η δίκη για τη φρικτή κακοποίηση της 12χρονης

Εκκρεμεί και 2η δικογραφία με 9 συνολικά κατηγορούμενους για τα όσα βίωνε η 12χρονη 

Με την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Από τους 26 που κάθονται στο εδώλιο, τα κεντρικά πρόσωπα της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης είναι η 37χρονη μητέρα της μικρής, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ο Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του παιδιού.

Η διαδικασία εισέρχεται στο τελικό στάδιο, καθώς την προσεχή Τετάρτη, αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας και η πρότασή τους για την ενοχή τους ή μη.

Αν και αρχικά, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Real News, φαινόταν να «απειλείται» το 18μηνο της προσωρινής κράτησης στις αρχές Απριλίου, τελικά η δίκη που ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της ανήλικης στις 8 Ιουανουρίου «έτρεξε» με γοργούς ρυθμούς και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ η υπόθεση βαίνει προς το τέλος της , εκκρεμεί ακόμα μια δικογραφία για τα όσα βίωνε το 12χρονο παιδί με εννέα συνολικά κατηγορούμενους. Αυτή η δικοργαφία βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο στην ανάκριση, με δικαστικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, να αναφέρουν πως και μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων προέκυπταν νέα στοιχεία.

Σχετικές ειδήσεις