ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: «Δεν ασέλγησα στην κόρη μου, την κακοποιούσε η μητέρα και οι συγγενείς της», λέει ο γιατρός

Λάρισα: «Δεν ασέλγησα στην κόρη μου, την κακοποιούσε η μητέρα και οι συγγενείς της», λέει ο γιατρός
Φωτ.: Unsplash- Αρχείο

Ο γιατρός συνεχίζει την απεργία πείνας 

Νεότερες αναφορές σχετικά με την είδηση ότι ένας 47χρονος γιατρός συνελήφθη με την κατηγορία ασελγών πράξεων σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα δίνουν συνέχεια στην υπόθεση.

Ο 47χρονος αρνείται κατηγορηματικά από την αρχή την κατηγορία. Δηλώνει αθώος μέσα από τη φυλακή ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της κόρης του.

«Δεν ασέλγησα στην κόρη μου, την κακοποιούσε η μητέρα και οι συγγενείς της», αντιτείνει ο γιατρός. «Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι η δική μου ”σταύρωση”, με ενδιαφέρει η δικαίωση του παιδιού. Με αυτό που κάνουν ατιμάζουν τα παιδί μου», ανέφερε μιλώντας στο Mega. «Ό,τι πλεκτάνη μου στήσανε, γιατί ήταν όλα ενέδρες και πλεκτάνες. Όλα πήγαιναν με βάση σχεδίου και στρατηγικής από αυτούς».

«Τρεις φορές έχω και τις ημερομηνίες από τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κατερίνης. Πολλάκις το πήρα χτυπημένο με μώλωπες και με εκδορές», διατείνεται.

Αναλυτικότερα είπε:

«Το τελευταίο βράδυ, προτού γίνει έφοδος, την επόμενη μέρα που ήταν να παραδώσω το παιδί, το παιδί μου έκλαιγε με λυγμούς, με λυγμούς και μου έλεγε ”μπαμπά, σε παρακαλώ πολύ, πάρε με από εκεί μέσα, δεν αντέχω άλλο. Με χτυπάει ο παππούς, η γιαγιά, η μαμά και η θεία”. Εκείνο το βράδυ πήγα το παιδί πάλι, στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Κατερίνης γιατί το παρέλαβα με μώλωπες. Το παρέλαβα με μώλωπες, μαυρισμένο στα πόδια του, στο πρόσωπο, στα χέρια και το πήγα να καταγράψουν τις βλάβες.

»Εκείνη την ώρα, μόλις τελειώσαμε επειδή, ήταν και το παιδί σε μια ένταση από την κούραση που είχαμε πάει στο νοσοκομείο μου λέει ”μπαμπά να πάμε στο τραμπολίνο”. Φεύγουμε λοιπόν, από το τραμπολίνο, κουράστηκε το παιδί και ήθελε να φάει. Είχα και το φαγητό εγώ μαζί σε μπολάκι και ήθελε μετά να πάμε στον σταθμό των τρένων που είναι ακριβώς απέναντι από τον παιδότοπο. Καθόμουν εκεί ακριβώς, την τάιζα και ήθελε το κορίτσι μου να δει το τρενάκι. Θέλει να βλέπει τα τρενάκια, της αρέσουν. Είναι φοβισμένο το παιδί, είναι αυτονόητο να πει ό,τι του είπανε να πει και να το κάνει. Από 27 Φλεβάρη είμαι σε απεργία πείνας ήδη από τα κρατητήρια Κατερίνης».