ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα - Είχε φτιάξει και μολότοφ για να καεί!

Τραγωδία στην Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα - Είχε φτιάξει και μολότοφ για να καεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό στη ζωή του άτυχου άνδρα συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, καθώς φέρεται να έχασε έναν πολύ δικό του άνθρωπο

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 50χρονος άνδρας στις Γούβες στην Κρήτη το πρωί της Τρίτης (12/3).

Ο αυτόχειρας με τη χρήση καραμπίνας αυτοκτόνησε αφού πρώτα έβαλε φωτιά με βενζίνη στο σπίτι του. Είχε φτιάξει αυτοσχέδια μολότοφ, χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι, όπου στο εσωτερικό βρέθηκε βενζίνη. Μάλιστα φαίνεται πως χρησιμοποίησε και άλλους τρόπους για να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς στον χώρο βρέθηκε, εκτός από το μπουκάλι με τη βενζίνη, ακόμη και θηλιά, ενώ πίσω από τις πόρτες υπήρχαν έπιπλα.

Γείτονες αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαιναν από τον χώρο της διπλοκατοικίας και κάλεσαν την Πυροσβεστική, που στη διάρκεια της επιχείρησης βρήκε νεκρό τον άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό στη ζωή του άτυχου άνδρα συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, καθώς φέρεται να έχασε έναν πολύ δικό του άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, καθώς επίσης και ιατροδικαστής ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο σημείο να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.