ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον γιο του Παλαιοχριστιανού Μανώλη - Άφαντο το παιδί

Θρίλερ με τον γιο του Παλαιοχριστιανού Μανώλη - Άφαντο το παιδί

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 15χρονου

«Τα έβαλε μαζί μου σε κάποια φάση. Ρωτούσα στους αστυνομικούς αν τον είδαν και δεν είχαν δει κάτι».

Με αυτά τα λόγια μέσα από το MEGA, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης αναφέρθηκε στην εξαφάνιση του 15χρονου γιου του, ο οποίος το... έσκασε από την κοινωνική λειτουργό που τον επιτηρούσε.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

«Ένας φίλος έχει ένα μαγαζί εκεί στο ‘Καραϊσκάκη’ και είπα σε κάποια φάση να τους κεράσω κανέναν σουβλάκι αλλά υπήρχε μια νευρικότητα. Το παιδί με την κοινωνική λειτουργό μπαίνανε, βγαίνανε, μια δυο φορές, Υπέθεσα από τον εγκλεισμό του προηγούμενου καιρού ότι υπήρχε κάποιος εκνευρισμός σε αυτό το παιδί που ήταν τόσο καιρό φυλακισμένος».

Όπως λέει ο 45χρονος, δεν έχει επικοινωνήσει με τον γιο του και δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ελπίζει να είναι καλά και ασφαλής.

«Σε κάποια φάση σηκώθηκαν, μετά ήρθε πανικόβλητη η κοπέλα, ‘πού πήγε το παιδί’. Τα έβαλε μαζί μου σε κάποια φάση παρόλο που εγώ προσπαθούσα, ρωτούσα τους αστυνομικούς αν τον είδαν. Άλλος μου έλεγε από εδώ μέσα, πιο πέρα, μέχρι που έχασε την ψυχραιμία της η κοπέλα, μου είπε κάτι για τον εισαγγελέα».

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, παράλληλα, τόνισε για μια ακόμη φορά πως δεν προτίθεται να δώσει δείγμα DNA στις Αρχές ώστε να διαπιστωθεί αν είναι ο βιολογικός πατέρας όλων των παιδιών της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, η παλαιοχριστιανή Σεβαστή παραμένει εξαφανισμένη για τέταρτη εβδομάδα, όπως και τα δυο παιδιά που πήρε μαζί της φεύγοντας από το λαγούμι της οικογένειας από την Κορινθία.