ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρε εξιτήριο μετά το θανατηφόρο τροχαίο - «Μίλησε και με ψυχολόγο»

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρε εξιτήριο μετά το θανατηφόρο τροχαίο - «Μίλησε και με ψυχολόγο»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος πήρε εξιτήριο ενώ ο 19χρονος οδηγός παραμένει στο νοσοκομείο

Θρήνος έχει κατακλύσει το Μενίδι μετά τον χαμό του 19χρονου που «έφυγε» τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στην άσφαλτο, σε ένα τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο τραγουδιστής πήρε πριν λίγη ώρα εξιτηριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ξανθόπουλος μετά το τροχαίο, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν μέχρι σήμερα το πρωί, αφού λίγο πριν τις 12 πήρε εξιτήριο. Ο ίδιος, έφυγε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου για να επιστρέψει στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, σύμφωνα με την εκπομπή «Fay's Time».

Ο τραγουδιστής, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και πως από το τροχαίο πέθανε ένας 19χρονος. Θα επιστρέψει και πάλι στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις, ενώ δεν θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο J2US αλλά και στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος οδηγός του Ι.Χ. παραμένει στο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

«Μίλησε με ψυχολόγο»

Νωρίτερα, η μητέρα του τραγουδιστή, Ελένη, ενώ βρισκόταν ακόμη σε κατάσταση σοκ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», στην οποία αποκάλυψε πως τον Γιάννη Ξανθόπουλο, παρακολούθησε και ψυχολόγος μέσα στο νοσοκομείο μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είχε πει η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου, λίγο πριν πάρει εξιτήριο απο το νοσοκομείο.