ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Μήνυση κατά παντός υπευθύνου», λέει ο δικηγόρος του μόνου επιζώντα του πρώτου βαγονιού

Τέμπη: «Μήνυση κατά παντός υπευθύνου», λέει ο δικηγόρος του μόνου επιζώντα του πρώτου βαγονιού

«Οι υπεύθυνοι λειτουργίας σιδηροδρόμου και η εταιρεία έχουν ποινικές ευθύνες», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μόνου επιζώντα του πρώτου βαγονιού της αμαξοστοιχίας στην οποία σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη.

Τον εφέτη ανακριτή Λάρισας θα επισκεφθεί σήμερα (14/03) ο δικηγόρος της οικογένειας του Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μόνου επιζώντα του πρώτου βαγονιού της αμαξοστοιχίας στην οποία «έχασαν» τη ζωή τους 57 άνθρωποι μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Λουκάς Αποστολίδης θα καταθέσει νέα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για τον Γεράσιμο Γεωργιάδη, που δίνει «μάχη» για τη ζωή του στη Βοστώνη και συγκεκριμένα για τη διερεύνηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, όπως γνωστοποίησε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Θα καταθέσει, επίσης, υπόμνημα για συσχέτιση των ποινικών δικογραφιών, της ευρωπαϊκής εισαγγελίας και του εφέτη ανακριτή.

«Οι γονείς δεν δέχονται ότι φταίνε μόνο ο σταθμάρχης και οι δύο οδηγοί. Το μόνο που ζητούν οι γονείς και η γιαγιά του Γεράσιμου, είναι να προσευχηθούν για να μείνει στη ζωή», επεσήμανε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις