ΕΛΛΑΔΑ

TikToker Tzane: Συγκλονίζει η τελευταία του ανάρτηση - «Παιδιά δεν πέθανα»

TikToker Tzane: Συγκλονίζει η τελευταία του ανάρτηση - «Παιδιά δεν πέθανα»

Θλίψη έχει προκαλέσει ο χαμός του Tik Toker Tzane, που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ιταλία.

Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκε το τελευταίο «προφητικό» story που έκανε σε TikTok και Instagram ο Tzane λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του στην Ιταλία.

Στο story φαίνεται ο φίλος του Dreamgreek, τον οποίο έχει πάρει ο ύπνος. Ο Tzane του κάνει φάρσα λέγοντας δυνατά «όχι ρε μαλ... φάγαμε σταμάτημα» με τον δημιουργό περιεχομένου Dreamgreek να ξυπνά για να δει τι έγινε και να διαπιστώνει την πλάκα.

Στην ίδια ανάρτηση φαίνονται άλλα δύο στιγμιότυπα του Tzane. Στο πρώτο λέει «παιδιά δεν πέθανα», κάτι που τώρα ακούγεται τραγική ειρωνεία.

Το καταγράφει απόσπασμα από μια συνέντευξή του. Στην ερώτηση τι θα έκανε αν είχε 48 ώρες ζωής η απάντησή του ήταν: «Θα καθόμουν με τους αγαπημένους μου ανθρώπους».

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο Tzane με την παρέα του βρισκόταν στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε κάποιο εγκαταλειμμένο χωριό, το οποίο ήθελαν να εξερευνήσουν.

Όμως ο Tik Toker κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης έπεσε από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πρόκειται για μία πόλη, η οποία εγκαταλείφθηκε από πολλούς μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε το 1971, όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Στο MEGA μίλησε ένας Tik Toker ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο ο Tzane βρισκόταν στην Ιταλία.

«Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν».

Η στιγμή που οι διασώστες ανασύρουν τη σορό του

Ιταλικά ΜΜΕ παρουσίασαν σε ρεπορτάζ τους την επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε για την ανάσυρση της σορού του TikToker. Οι δυνάμεις διάσωσης του Στρατού και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν ώρες μέχρι να προσεγγίσουν το σημείο, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική της Ιταλίας.

Το επόμενο πρωί, τελικά, κλήθηκε και ελικόπτερο, καθώς ήταν αδύνατη με άλλον τρόπο η ανάσυρση.