ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης: Συνελήφθησαν ανυπάκουοι επιβάτες πτήσης για Αθήνα

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης: Συνελήφθησαν ανυπάκουοι επιβάτες πτήσης για Αθήνα
Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη
Αρχείου - Eurokinissi

Οι δύο επιβάτες, 40 και 24 ετών αδιαφορούσαν για τις εντολές του πληρώματος και του κυβερνήτη και συνέχιζαν να καπνίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο και να μην δένουν τη ζώνη ασφαλείας

Δύο Έλληνες, 40 και 24 ετών, επιβάτες νυχτερινής πτήσης από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για Αθήνα κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν εντός του αεροσκάφους καθώς ήταν εριστικοί και ανυπάκουοι προς τις εντολές ασφαλείας του πληρώματος.

Της Φανής Χαρίση

Συγκεκριμένα κατά την επιβίβαση τους εντός του αεροσκάφους ο 24χρονος επιβάτης συνέχιζε να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό του τσιγάρο ενώ ο 40χρονος αρνούνταν πεισματικά να δέσει τη ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα του. Παρά τις συνεχείς παρακλήσεις των μελών του πληρώματος αλλά και του κυβερνήτη του αεροσκάφους τα δύο άτομα να σταματήσουν, αυτοί συνέχιζαν τις επικίνδυνες συμπεριφορές τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Διεύθυνση Αστυνόμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της οποίας ανέβηκαν στο αεροπλάνο, τους αποβίβασαν καθώς κρίθηκε αναγκαίο για την ασφάλεια της πτήσης και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος του 40χρονου και του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και παράβαση εντολών Κυβερνήτη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.