ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα κλοπής αυτοκινήτων: Όσα είπε ο εμπλεκόμενος ηθοποιός

Σπείρα κλοπής αυτοκινήτων: Όσα είπε ο εμπλεκόμενος ηθοποιός

Μενίδι: Νέες αποκαλύψεις για τα όσα έκανε ο πασίγνωστος ηθοποιός ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή σε σπείρα που έκλεβε ΙΧ

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον ηθοποιό που εμπλέκεται στο κύκλωμα που έκλεβε αυτοκίνητακαι μοτοσικλέτες από περιοχές της Αττικής. Ο ίδιος δηλώνει πως αγνοούσε ότι ήταν κλεμμένα τα οχήματα.

Όπως μεταφέρει ο Alpha, ο 51χρονος, που είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», φαίνεται να είχε αναλάβει να αποσυναρμολογεί τα οχήματα για λογαριασμό της συμμορίας.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με τον Alpha, φέρεται είπε στην αστυνομία πως «είμαι ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων και πώλησης ανταλλακτικών τα τελευταία 21 χρόνια. Είμαι καλός μάστορας».

«Δεν θα το παίξω Άγιος αλλά εγώ δεν είμαι κλέφτης αυτοκινήτων, δεν έχω κλέψει τίποτα» φαίνεται πως υποστήριξε ο ηθοποιός.

Αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον φερόμενο ως αρχηγό της συμμορίας, λέγοντας πως εδώ και καιρό είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις τους.

Ισχυρίστηκε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ότι το άτομο αυτό τον είχε προσεγγίσει πριν από δύο χρόνια και «μου ζήτησε να τον βοηθήσω με μερικά πλημμυρισμένα αυτοκίνητα, να αλλάξω τις μηχανές».

Μετά από κάποιο διάστημα, όμως, «δεν με πλήρωνε τα ποσά που είχαμε συμφωνήσει» και αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε.

Κάποια στιγμή τού πήγε ένα πολυτελές όχημα και τότε αρνήθηκε να το διαλύσει., ισχυρίστηκε.

«Εάν έχω βλάψει κάποιον ιδιοκτήτη ζητάω συγγνώμη, το έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη».