ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Νικόλαος: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ - Είχε ακρωτηριαστεί από φωτοβολίδα ο Μανώλης

Άγιος Νικόλαος: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ - Είχε ακρωτηριαστεί από φωτοβολίδα ο Μανώλης

Άγιος Νικόλαος: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του 33χρονου - Τι εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο 33χρονος Μανώλης από τον Άγιο Νικόλαο στο τοπικό καρναβάλι από ναυτική φωτοβολίδα.

Η ΕΛ.ΑΣ αυτή τη στιγμή έχει στο «τραπέζι» συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία ψάχνει τις απαντήσεις αναφορικά με το τι ακριβώς συνέβη και ο 33χρονος βρέθηκε με τη φωτοβολίδα καρφωμένη στην κοιλιά του.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο του STAR, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει αν την μοιραία φωτοβολίδα, η οποία έσκασε, την κρατούσε ο ίδιος ο Μανώλης ή κάποιο άλλο άτομο από την παρέα του.

Παράλληλα, εξετάζεται το πού βρήκε η παρέα τις ναυτικές φωτοβολίδες, η παρτίδα των οποίων ήταν ληγμένη.

Αυτό που προκαλεί ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως ο Μανώλης και στο παρελθόν είχε ατύχημα με φωτοβολίδα και μάλιστα είχα ακρωτηριαστεί στα κάτω άκρα του.

Τι αναφέρει μάρτυρας

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου μετά τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη, ο οποίος σκοτώθηκε όταν έσκασε ναυτική φωτοβολίδα.

«Την κράταγε στο χέρι και την στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα», ανέφερε οικογενειακός φίλος του 33χρονου μιλώντας στο STAR

«Όταν άκουσε την έκρηξη ο γιος μου, που ήταν μαζί του, νόμιζε πως αυτός είχε χτυπηθεί. Ακούσαμε τον κρότο από 300 μέτρα μακριά», πρόσθεσε.

Είχε τραυματιστεί ξανά από φωτοβολίδα ο Μανώλης - Η άγνωστη τραγωδία της οικογένειας

Απέραντη θλίψη και βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πόλη του Αγίου Νικολάου αφού το ξέφρενο γλέντι του Καρναβαλιού κατέληξε σε τραγωδία επισκιάζοντας τα γλέντια και τις χαρές των Αποκριών.

Ο θάνατος του 33χρονου Μανώλη Κριτσωτάκη, ενός νέου και επιτυχημένου επιχειρηματία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Νικόλαο μετά τη λήξη του Καρναβαλιού στη διάρκεια εορτασμού με τη ρίψη φωτοβολίδων έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη με την οικογένεια να βιώνει το αδιανόητο για δεύτερη φορά αφού πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν ότι ο 33χρονος είχε χάσει και την αδερφή του η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο 33χρονος Μανώλης, ιδιοκτήτης φούρνου, που κατέληξε ύστερα από μια φωτοβολίδα που ως τώρα φαίνεται ο ίδιος έστρεψε στον εαυτό του προσπαθώντας να καταλάβει γιατί δεν εκπυρσοκροτεί, κατά πληροφορίες από την περιοχή του Αγίου Νικολάου βρισκόταν σε προετοιμασία να παντρευτεί στο άμεσο μέλλον γεγονός που καθιστά τον χαμό του ακόμη πιο τραγικό.

Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια ξημερώματα Καθαράς Δευτέρας όταν ο 33χρονος δέχτηκε τη φωτοβολίδα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να διαλυθεί το ήπαρ του καθώς η ανάφλεξη της φωτοβολίδας δεν σταματάει παρά μόνο όταν τελειώσει το μπαρούτι που έχει. Λέγεται ότι η μοιραία φωτοβολίδα ήταν κρότου λάμψης αλιευτικού και ήταν παλαιά ή να είχε παρέλθει η ημερομηνία λήξης.

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος βρισκόταν με άλλους δύο φίλους έχοντας ήδη ρίξει η παρέα περίπου 10 φωτοβολίδες νωρίτερα σύμφωνα με τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ η οποία προχώρησε στη σύλληψη των δύο ατόμων και προχώρησε σε κατ' οίκον έρευνες.

Σχετικές ειδήσεις