ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη αντίδραση μετά την δικαίωση για το revenge porn

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη αντίδραση μετά την δικαίωση για το revenge porn
Instagram

Η Ιωάννα Τούνη είχε καταγγείλει το περιστατικό με την διαρροή βίντεο προσωπικών της στιγμών πριν από τέσσερα χρόνια και σήμερα η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια 

Για κακουργηματικές πράξεις παραπέμπονται με εισαγγελικό βούλευμα, οι δύο άνδρες που διέρρευσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη, μία υπόθεση που είχε βγει στη δημοσιότητα το 2020 και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, οδηγείται τελικά στις δικαστικές αίθουσες.

Μετά την εξέλιξη της υπόθεσης εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα την Ιωάννα Τούνη, η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, ενώ η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την βρηκε στο αεροδρόμιο, όπου δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι λέγοντας μόνο «είμαι με το μωράκι μου, δεν επιθυμώ να μιλήσω».

Σε insta story που ανέβασε το πρωί της Τρίτης, η influencer και επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη πάντως εμφανίστηκε με κλάματα, μιλώντας για το πώς αναγκάστηκε να αποχωριστεί για λίγο τον γιο της, εξαιτίας νομικών ζητημάτων «για τα οποία θα σας μιλήσω λίγο αργότερα που θα είμαι πιο έτοιμη».

Ένας εκ των δύο δικηγόρων της influencer, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είναι μία πρωτη δικαίωση που παραπέμπονται οι δύο κατηγορούμενοι να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, περιμένουμε να οριστεί δικάσιμος, ενώ θα προσκομίσουμε όλα τα αποδεικτικά μέσα που διαθέτουμε», λέει αρχικά.

«Οι μάρτυρες που είχαν κληθεί, έχουν καταθέσει, έχουν αναφέρει όσα γνώριζαν και περιμένουμε. Το αποδεικτικό υλικό είναι τέτοιο που δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι έχει συμβεί», συμπληρώνει, ενώ σχετικά με την ποινή που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι αναφέρει «δεν είναι εξαγοράσιμη η ποινή, είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Είναι τέτοιου είδους η βλάβη στα θύματα στα περιστατικά revenge porn, που δεν μπορεί να υπολογιστεί, εξου και παραπέμπονται για κακουργήματα».