ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Οι συγγενείς των θυμάτων καλούν τον Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα

Τέμπη: Οι συγγενείς των θυμάτων καλούν τον Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα

Τέμπη: Το μήνυμα του Νίκου Πλακιά προς τον πρώην Υπουργό – Την ερχόμενη Κυριακή έχουν συνάντηση στην περιφέρεια Θεσσαλίας 30 οικογένειες

Σε μία ευθεία πρόσκληση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, ο τραγικός πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του αλλά και μία ανιψιά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προς τον πρώην Υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ο κ. Πλακιάς, κάλεσε τον πρώην Υπουργό να παραβρεθεί στη συνάντηση 30 οικογενειών που έχει προγραμματιστεί στην Περιφέρεια.

Η μη παρουσία του όπως τονίζει, θα σημάνει την παραδοχή της ενοχής του.

«Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Καραμανλή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την επιθυμία του να συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε επίπεδο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για όλα όσα έχουν συμβεί το διάστημα από την ημέρα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα, τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:30 στην Περιφέρεια Λάρισας να παραβρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς στα όσα έχει να μας πει.

Εκεί, εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παραβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του.

Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ενοχής του για ακόμη μια φορά.

Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας.

Υ.Γ. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε τος νομικούς σας.

Εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας».

Διαβάστε επίσης:

Οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών στην Λάρισα

Τέμπη: Με μεγάλες αδυναμίες το σύστημα καταγραφής του ΟΣΕ – Είναι διάτρητο και προσβάσιμο

Τέμπη: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα - «Δεν ξεχνάμε τίποτα»