ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα» λέει η σύζυγός του - Τα νεότερα για την υγεία του

Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε να γίνει το θαύμα» λέει η σύζυγός του - Τα νεότερα για την υγεία του

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την ανακοπή και το έμφραγμα - Βρίσκεται σε καταστολή και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα

Σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα και την καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» τονίζοντας πως περιμένει να γίνει το θαύμα.

«Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του», είπε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», πρόσθεσε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».