ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Στη φυλακή ο Γεωργιανός που τραυμάτισε μαθητή με σφυρί – «Πονάω πολύ», λέει το θύμα

Κυψέλη: Στη φυλακή ο Γεωργιανός που τραυμάτισε μαθητή με σφυρί – «Πονάω πολύ», λέει το θύμα
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο στην Κυψέλη εις βάρος ενός μαθητή και του διευθυντή.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 19χρονος Γεωργιανός που επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Κυψέλη και τραυμάτισε έναν μαθητή και τον διευθυντή.

Ο δράστης θέλησε να τιμωρήσει τον Νιγηριανό μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από μερικές ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας 14 ετών, που φοιτά στο ίδιο σχολείο.

Ο μαθητής που δέχθηκε την επίθεση, μίλησε στο MEGA για τις στιγμές τρόμου που βίωσε, αποκαλύπτοντας πως πονά ακόμη στο κεφάλι από τα χτυπήματα του 19χρονου.

«Με χτύπησε στο κεφάλι. Πονάει το κεφάλι μου. Μέσα στην τάξη και έξω στις σκάλες με χτύπησε. Μαχαίρωσε και τον διευθυντή. Δεν τον ξέρω αυτόν που με χτύπησε. Δεν είχε αδελφό στην τάξη μου αλλά σε άλλη. Ο διευθυντής είναι καλά», είπε το νεαρό αγόρι.

Η δικηγόρος του δράστη, Γιουλίντα Ρεντζεπάι, ανέφερε πως «προφυλακίστηκε ο εντολέας μου. Είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί γιατί οδηγήθηκε εκεί για χάρη του αδελφού του.

Ο αδελφός του πηγαίνει στο Γυμνάσιο και παρακολουθεί επιπλέον μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας. Εκεί γνώρισε και τον 17χρονο μαθητή. Κατά τα λεγόμενα του 14χρονου, δεχόταν έντονο bullying από τον 17χρονο».

Σχετικές ειδήσεις