ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σφοδρή σύγκρουση - Στο νοσοκομείο ένα 3χρονο αγόρι

Τροχαίο στη Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σφοδρή σύγκρουση - Στο νοσοκομείο ένα 3χρονο αγόρι
GLOMEX

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο σοκ που έγινε στη λεωφόρο Συγγρού

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού που έγινε κοντά στο Ωνάσειο στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες του Mega ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχει αναπτύξει ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα. Μέσα σε δευτερόλεπτα οδηγός που κινείται δίπλα του επιταχύνει και επιχειρεί να μπει στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούονται με σφοδρότητα με το προπορευόμενο καταλήγει πάνω στα κιγκλιδώματα. Ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Βγαίνουν καπνοί και οι αερόσακοι ανοίγουν. Στη μέση του δρόμου έχουν πεταχτεί εξαρτήματα από τα δύο αμάξια που έχουν γίνει σμπαράλια.

Η κυκλοφορία διακόπηκε και οι οδηγοί κατέβηκαν για να βοηθήσουν. Ευτυχώς ο οδηγός που καρφώθηκε στη διαχωριστική νησίδα βγήκε σώος χωρίς να τραυματιστεί.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Εγώ κατάλαβα ότι την "έφαγα" από την αριστερή πλευρά. Από το σπρώξιμο που μου έκανε, άλλαξα λωρίδα και πήγα απέναντι. Λέω σκοτώθηκα και βγήκα χωρίς γρατζουνιά», είπε ο οδηγός.

Στο μαύρο αυτοκίνητο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια με δύο μικρά παιδιά. Το 3χρονο παιδί τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Κατέβαινα να πάμε σε οικογενειακό πάρτι με την οικογένεια από την αριστερή λωρίδα. Ήταν στη μεσαία, μου λέει και η γυναίκα μου "πώς πάει αυτός". Φρενάρω και κάνει αριστερά. Πατάω φρένο και τον βρήκα», λέει ο πατέρας και οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το σημείο με γερανό ενώ οι δύο οδηγοί έδωσαν κατάθεση στα στελέχη της Τροχαίας προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα ακριβή αίτια του τροχαίου. Όλοι φορούσαν ζώνες ασφαλείας.