ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος Γλύξμπουργκ: Συντετριμμένος με τη νέα απώλεια – Θρήνος στην πρώην βασιλική οικογένεια

Παύλος Γλύξμπουργκ: Συντετριμμένος με τη νέα απώλεια – Θρήνος στην πρώην βασιλική οικογένεια

Παύλος Γλύξμπουργκ: Η ελληνική βασιλική οικογένεια έχει αποδείξει ότι είναι γροθιά στα δύσκολα, με πιο ουσιώδη παράδειγμα τον θάνατο του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ένα ακόμη αγαπημένο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας έφυγε από τη ζωή. Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, πριν από λίγες ώρες έκανε γνωστό μέσω Instagram ότι εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης Πατρίκιος Καλεώδης.

«Ένας Άγιος άνθρωπος, ένας πραγματικός ιερέας, ο Πατρίκιος Καλεώδης έφυγε από κοντά μας. Η οικογένειά μου κι εγώ προσωπικά τον αποχαιρετούμε με απόλυτο σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Πρίγκιπας Παύλος: Ποιος ήταν ο αρχιμανδρίτης

Ο αρχιμανδρίτης, εφημέριος επί σειρά ετών του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου και τελευταίος πρωθιερέας των Ανακτόρων, εκοιμήθη και κηδεύτηκε χθες, Δευτέρα 1 Απριλίου.

Σύμφωνα με δημοσιύματα του σημερινού Τύπου, ο αρχιμανδρίτης ήταν βαθύτερος γνώστης του εκκλησιαστικού πρωτοκόλλου, το οποίο μελέτησε στο βάθος των αιώνων από τα πρώτα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο, στον Μητροπολιτικό ναό της Αθήνας, πρωτοστάτησε στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου και η ελληνική βασιλική οικογένεια τον αποχαιρέτησε χθες με συγκίνηση.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Πυροβολισμοί στην Παραλία – Συμπλοκή στα Υψηλά Αλώνια

Πύργος: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Νίκος Κατσαρός

Σχολεία: Δύο έξτρα ημέρες διακοπών - Πότε θα κλείσουν για Πάσχα