ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ένα τσακωμουδάκι ήταν, δεν ισχύει ότι την έπιασα από το λαιμό»

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ένα τσακωμουδάκι ήταν, δεν ισχύει ότι την έπιασα από το λαιμό»
Φωτ.: Eurokinissi

Νέες δηλώσεις από τον Γιάννη Γιοκαρίνη

«Ένα τσακωμουδάκι ήταν», ήταν η απάντηση του Γιάννη Γιοκαρίνη με αφορμή όσα συνέβησαν χθες.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης μετά από την ανάκληση που έκανε η σύζυγός του σχετικά με την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, αγκαλιά με τη σύζυγό του, ο Γιάννης Γιοκαρίνης τόνισε πως όλα είχαν λήξει πολύ νωρίτερα.

Σήμερα o Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε στο MEGA, για τον λόγο του τσακωμού με τη σύζυγό του.

«Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μία τρύπα στο τραπέζι που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι και κι εγώ μέσα στην τεμπελιά μου, μέσα στο μυαλό μου, μάλλον, δεν είναι τεμπελιά. Μέσα στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου, αγχωμένος να τελειώσω αυτά που σου λέω, τις στουντιακές υποχρεώσεις λέω ‘’Άστο μωρέ, άστο’’ και μου λέει ‘’Όλο αναβολές Γιάννη’’. Ε και ξέρεις τώρα φωνή στη φωνή, αυτό ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα μη χαρακτηρίσω τώρα πως… ανακρίβειές να το πω ευγενικά, που δεν ισχύουν. Ότι την έπιασα από τον λαιμό, γραφτήκανε κάτι που δεν ισχύουν με τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους. Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσια – ίσα να γίνει μία σύσταση ας πούμε αλλά έλα που όταν ήρθαν μου είπαν ‘’Δεν γίνεται πρέπει να έρθετε μαζί’‘. Και μπήκαμε στο χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε. Ήμουν εκνευρισμένος και λέω άσε να κάνει ό,τι θέλει, δεν ήξερα τι έκανε. Ε μετά άκουσα που μίλαγε, άκουσα που ασχολήθηκε με κάτι που δεν θυμάμαι… Δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι κι άνοιξα και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν. Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια».