ΕΛΛΑΔΑ

Kακοποιημένης γυναίκα που χρησιμοποίησε το Panic Button : «Σε 20 λεπτά θα με είχε σκοτώσει»

Kακοποιημένης γυναίκα που χρησιμοποίησε το Panic Button : «Σε 20 λεπτά θα με είχε σκοτώσει»
GLOMEX

Πόσο αποτελεσματικό είναι το Panic Button άραγε; Γυναίκα θύμα κακοποίησης αποκαλύπτει όσα έζησε τα 20 λεπτά που περίμενε μέχρι να έρθουν οι Αρχές

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία κακοποιημένης γυναίκας που είχε το Panic Button και το πάτησε ένα βράδυ που ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να την κακοποιήσει.

Όπως αποκαλύψε θα την είχε σκοτώσει αν περίμενε 20 λεπτά να έρθει.

«Φυσικά και με χτυπούσε. Να με έχει πλακώσει στο ξύλο και ο κόσμος να παίρνει ασθενοφόρα και αυτός το έπαιζε τρελός. Είναι χειριστικός, ξέρει να χειρίζεται. Ξέρει τους νόμους. Ήθελα να φύγω από το σπίτι. Ήξερα ότι δεν θα γλιτώσω από τα χέρια του! Μαστουρωμένος με ναρκωτικά, χάπια», αποκάλυψε η 52χρονη.

«Έχει χτυπήσει και το παιδί. Με έκαψε το αυτοκίνητο, επειδή του είπα φεύγω και η μάνα του δεν μπορεί άλλο περιμένει να πεθάνει».

Η 52χρονη κατάφερε και κάλεσε την Άμεση Δράση καθώς ο άνδρας την απειλούσε πώς αν φύγει από το σπίτι θα την βρει και θα την σκοτώσει.

«10-15 καταγγελίες, έχω χάσει το μέτρημα. Έχει μάθει να παίρνει αναβολές, εφέσεις. Θα ήθελα μέχρι τα δικαστήρια να είναι μέσα και να μην φοβάμαι», εξομολογήθηκε.

Στον πρώην σύζυγό της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση ενώ αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης. Μέχρι τότε κυκλοφορεί ελεύθερος με ασφαλιστικά μέτρα. Η 52χρονη, πιστεύει ότι θα είναι η επόμενη γυναίκα που θα βρεθεί νεκρή.