ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο 39χρονος μπροστά μας έδειχνε ότι την αγαπούσε», είπε φίλη της 28χρονης Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: «Ο 39χρονος μπροστά μας έδειχνε ότι την αγαπούσε», είπε φίλη της 28χρονης Κυριακής

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις μετά τη νέα δολοφονία, όπου μια 28χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της και μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο έπειτα από τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση μεταξύ θύματος και θύτη του εν ψυχρώ εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους.

Φίλη της Κυριακής μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι «η Κυριακή ήταν ένα αγνό παιδί, γεμάτο όνειρα. Δεν ήθελε να επιβαρύνει ποτέ κανένα γι'αυτό δεν ζήτησε βοήθεια».

«Είχε σπουδάσει παιδαγωγικό, της άρεσε να δουλεύει, ήταν ανεξάρτητη στη ζωή της. Στον έξω κόσμο και σε εμάς ήταν χαρούμενη και ευγενική, δεν καταλάβαινες ότι δεν ήταν καλά. Ήταν ένα αγνό παιδί, γεμάτο όνειρα. Δεν ήθελε να επιβαρύνει ποτέ κανένα γι'αυτό δεν ζήτησε βοήθεια. Τον είχα πετύχει μερικές φορές τον Θανάση, μπροστά μας δεν φαινόταν ότι της φερόταν έτσι, έδειχνε ότι την αγαπούσε», ανέφερε η φίλη της Κυριακής που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της.

«Τις μελανιές δεν τις είχαμε δει, τις είδαμε τώρα από τις φωτογραφίες. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάποιο σημάδι, αν είχα δει μελανιά θα τη ρώταγα “τι έχει συμβεί;”. Στη δουλειά της ήταν άψογη, ήταν ένα παιδί που ακόμα και να μην ήταν καλά είχε ένα χαμόγελο», πρόσθεσε.

«Αυτή η ιστορία με γύρισε πίσω. Είχα πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Το 2007 στα όρια της εφηβείας, παράτησα τις σπουδές μου για να είμαι μαζί του, με είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Μπήκα εσωτερική και κοιτούσα κάποια παιδάκια για να ξεφύγω», εξομολογήθηκε η φίλη της Κυριακής.