ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ύποπτο για τη δολοφονία του Γερμανού – Με καλυμμένα χαρακτηριστικά

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ύποπτο για τη δολοφονία του Γερμανού – Με καλυμμένα χαρακτηριστικά
INTIME, φωτογραφία αρχείου.

Αυτό είναι το βίντεο που έφερε την ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου ενός Γερμανού στην Κρήτη.

Το MEGA έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον ύποπτο για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στην Κρήτη να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του θύματος, μερικές ώρες πριν βρεθεί νεκρός.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ύποπτος έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φορά κουκούλα και κινείται μέσα στο σπίτι φορώντας γάντια. Ο 45χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον 65χρονο στην Ιεράπετρα, απολογήθηκε σήμερα (18/04) στην ανακρίτρια.

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα. Ο ένοικος ανοίγει και ο άνδρας μπαίνει μέσα. Το θύμα τού άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά, ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του.

Ο άνδρας φαίνεται πως έχει μέτρα προστασίας, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στην κάμερα, φορά γάντια και κρύβει το πρόσωπό του. Έμεινε στο διαμέρισμα για 27 λεπτά, ενώ, σε αυτόν τον χρόνο εκτιμάται πως ο Γερμανός «έχασε» τη ζωή του.

Το χρονικό της φρικτής αποκάλυψης

Ο 65χρονος Γερμανός διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεράπετρας. Την 7η Απριλίου, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αρχικά, ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, αφού έσπασε από καρκίνο.

Όμως, τότε άρχισαν να φτάνουν «περίεργες» πληροφορίες στην Αστυνομία και τελικά, έπειτα από έρευνα οπτικού υλικού από κάμερες, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε.

Σχετικές ειδήσεις