ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Οι πρώτες μέρες του 39χρονου στον Κορυδαλλό -Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη δολοφονία

ΑΤ Αγίων Αναργύρων
Το ΑΤ Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα
Eurokinissi

Ο 38χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων θα παραμείνει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο και θα επιτηρείται συνεχώς

Στον Κορυδαλλό για να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, οδηγήθηκε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα. Ο πρώην σύντροφός της, που τη δολοφόνησε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά το Τζάνειο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο.

Ο 38χρονος θα παραμείνει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο και θα επιτηρείται συνεχώς. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του MEGA, ο δράστης - με βάση το νέο βίντεο ντοκουμέντο - βρίσκεται ακριβώς στην ευθεία του φρουρού ενώ εκείνος έβγαζε το μαχαίρι.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να καταθέσει η μητέρα της 29χρονης ενώ ο πατέρας της έχει ήδη δώσει κατάθεση στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο πραγματοποιεί έρευνες για να διαπιστωθούν τα λάθη που έγιναν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει πάντως για τον δράστη, έχει γίνει αρχική πραγματογνωμοσύνη, η οποία έχει δείξει πως είχε προβλήματα και πλέον λαμβάνει ειδική αγωγή. Επίσης, δείχνει τη λάθος διαχείριση που έγινε κατά την αρχική σύλληψή του στον Κορυδαλλό.

Ο 39χρονος προαυλίζεται και βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση ενώ τον έχει επισκεφτεί μια συγγενής του. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του λένε πως ακόμα δεν έχει επίγνωση του τι έχει συμβεί ενώ συνεχίζει να μιλά σε Ενεστώτα όταν αναφέρεται στην Κυριακή.

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Την ίδια ώρα, πάντως, νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα λίγο πριν ο πρώην σύντροφος της τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA φαίνεται η 28χρονη στις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Ο 39χρονος φτάνει στο σημείο με το μηχανάκι του, παρκάρει μόλις την βλέπει, την πλησιάζει και στη συνέχεια τη δολοφονεί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο δράστης στο βίντεο φαίνεται να τραβάει το μαχαίρι με τον φρουρό να βρίσκεται απέναντι του αδιάφορα και άπραγος.