ΕΛΛΑΔΑ

«Ζούγκλα» οι δρόμοι της Αθήνας – Άγριοι καβγάδες μεταξύ οδηγών, βγαίνουν και όπλα!

«Ζούγκλα» οι δρόμοι της Αθήνας – Άγριοι καβγάδες μεταξύ οδηγών, βγαίνουν και όπλα!
UNSPLASH.

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά έντασης στους δρόμους της Αθήνας, με ορισμένους οδηγούς να φθάνουν στα… άκρα.

Επιθετική οδήγηση, εκνευρισμός και νευρικότητα. Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά συνθέτουν το «παζλ» των οδηγών που βγαίνουν καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας και προκαλούν… χάος. Ορισμένοι, μάλιστα, αρέσκονται και σε αδιανόητες πράξεις, βγάζοντας ακόμη και όπλα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Λεωφόρου Βουλιαγμένης στην Αθήνα, μοτοσικλετιστές τσακώθηκαν άγρια και στη συνέχεια χτύπησαν αστυνομικό της Τροχαίας, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, μόλις έφθασαν στη λεωφόρο Καλλιρρόης, βοήθησαν τον συνάδελφό τους, να επιβάλλει την τάξη. Τόσο οι οδηγοί και οι συνοδηγοί των δικύκλων προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, όπου δεν προχώρησαν σε μηνύσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η κατάσταση με τους δρόμους της Αθήνας, όπως ομολογούν άνθρωποι που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης, γίνεται ολοένα και χειρότερη, καθώς οδηγοί τσακώνονται με την παραμικρή ευκαιρία.

Μάλιστα, δεν έχουν λείψει περιστατικά, όπου στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει βγει όπλο εν μέσω καβγά δύο οδηγών αυτοκινήτων. «Τη στιγμή εκείνη τσακώθηκαν και του έβγαλε περίστροφο», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας το συμβάν.