ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του αδελφού της

Πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του αδελφού της
Αρχείου - Eurokinissi

Η Ελένη Βιτάλη περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο αδελφός της

Πέθανε ο αδελφός της Ελένης Βιτάλη, κάτι που γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησης στα social media, επισημαίνοντας πως «ξεψύχησε στα χέρια της».

Ο αδελφός της Ελένης Βιτάλη, ο Άγγελος, έφυγε από τη ζωή έπειτα από προβλήματα υγείας ενώ η ίδια στην ανάρτησή της περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που εκείνος πέρασε.

«Άγγελε αδερφούλη μου 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα και είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια ψυχή μου. Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χρίστου ματάκια μου λατρεμένα, όμως εχτές μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν χίλια κομμάτια από την κούραση πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου!».

«Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο, μόνο καθόμουν δίπλα σου, προσευχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου, όμως εσύ καμιά αντίδραση μόνο βαθειά και δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου άνοιξες τα ματάκια σου με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου!

Έβαλα τις φωνές ξύπνησε η Ελένη όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’ αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις και καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα με περιμένεις εμένα κι όλους μας αδερφούλη μου!!».