ΕΛΛΑΔΑ

Δάκρυσε ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη στο άκουσμα των νέων συλλήψεων

Δάκρυσε ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη στο άκουσμα των νέων συλλήψεων

Τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγιναν περισσότερες από 50 συλλήψεις χούλιγκαν, που σχετίζονται με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, που σκοτώθηκε από τη ρίψη φωτοβολίδας σε παιχνίδι του Ολυμπιακού έξω απότο γήπεδο βόλει του Ρέντη, συγκινήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, στο άκουσμα της είδησης ότι η ΕΛ.ΑΣ. προέβη σε δεκάδες συλλήψεις.

«Την περίμενα αυτή τη δικαίωση, μου την υποσχέθηκαν, θέλω να τιμωρηθούν , όπως τους αξίζει» δήλωσε βαθιά συγκινημένος, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Σε περισσότερες από 50 συλλήψεις προχώρησαν τα ξημερώματα οι άνδρες της Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια ογκωδέστατη δικογραφία που περιλαμβάνει περισσότερους από 150 κατηγορούμενους.

Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια αλλά και χώρους που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα.

Οι 50 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 20 ημέρες, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 31χρονος είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για το League Cup.