ΕΛΛΑΔΑ

Νόνη Δούνια για Δημήτρη Παπανώτα: «Αυτονόητο να μην επιτρέπουμε τέτοιες τοξικές συμπεριφορές»

Νόνη Δούνια
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια
Glomex/Open

«Δυστυχώς αυτή την περίοδο οι αριθμοί με τα θύματα της ενδοοικογενειακή βίας δείχνουν μια πάρα πολύ κακή συνθήκη», ανέφερε η Νόνη Δούνια 

Η Νόνη Δούνια σχολίασε τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε, μιλώντας στο OPEN TV, στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να αφήσω σχόλια και κριτικές να επηρεάζουν την καθημερινότητά μου. Εάν πειράξουν με τα αρνητικά σχόλιά τους την οικογένειά μου, θα με βρουν απέναντί τους».

Μάλιστα, αναφερόμενη στον Δημήτρη Παπανώτα, σημείωσε: «Είμαστε σε μία εποχή που δεν χωρούν ούτε σεξιστικά σχόλια, ούτε ρατσιστικά σχόλια. Σε ένα ψηφοδέλτιο που ο άλλος συμπορεύεται και είναι συνυποψήφιος με γυναίκες, οι οποίες έχουν κάνει σημαία τους τα δικαιώματα των γυναικών όπως η Σοφία Μπεκατώρου, υπάρχει μια αντίφαση. Οπότε το θεωρώ αυτονόητο να μην επιτρέπουμε τέτοιες τοξικές συμπεριφορές, τέτοιους χαρακτηρισμούς να υπάρχουν».

Όσον αφορά στα αυξημένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, η Νόνη Δούνια τόνισε: «Δυστυχώς αυτή την περίοδο οι αριθμοί με τα θύματα της ενδοοικογενειακή βίας δείχνουν μια πάρα πολύ κακή συνθήκη και ενώ θέλω να πιστεύω ότι γίνονται βήματα, παράλληλα βλέπεις ότι η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα σε σχέση με τη θέση της γυναίκας σήμερα. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά. Τα πρώτα παραδείγματα είναι τα παραδείγματα που παίρνουμε από το σπίτι μας, άρα λοιπόν, εμείς καλούμαστε ως γονείς να δίνουμε το παράδειγμα στη νέα γενιά».