ΕΛΛΑΔΑ

Ο 7χρονος Δημήτρης από την Κόρινθο χρειάζεται τη στήριξή μας για να ξεπεράσει το νευροβλάστωμα

Ο 7χρονος Δημήτρης από την Κόρινθο χρειάζεται τη στήριξή μας για να ξεπεράσει το νευροβλάστωμα

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τραπεζικό λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό

Εδώ και έναν χρόνο, η καθημερινότητα του Δημήτρη από την Κόρινθο, ο οποίος θα γίνει 7 χρονών σε λίγο καιρό, δεν είναι όπως αυτήν των υπόλοιπων παιδιών που μπορούν να πηγαίνουν σχολείο και να παίζουν. Αντίθετα, έχει εισαγωγές στο νοσοκομείο και θεραπείες, καθώς διαγνώστηκε με μία ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος, το νευροβλάστωμα.

Από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι τώρα, το μικρό παιδί έχει ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, δύσκολα χειρουργεία και ακτινοβολίες, αλλά και σε δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, ενώ τώρα πρέπει να υποβληθεί σε ανοσοθεραπείες.

Για να μπορέσει ο Δημήτρης να νικήσει τον καρκίνο και να κρατηθεί στη ζωή, πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες του, μεταβαίνοντας πολύ συχνά από την Κόρινθο στο νοσοκομείο της Αθήνας για να ολοκληρώσει τις θεραπείες του. Οι γονείς του, που έχουν άλλα δύο παιδιά, στέκονται δίπλα του σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν εγκαταλείψει την εργασία τους.

Όμως, τα έξοδα για τον επόμενο χρόνο, που ο Δημήτρης πρέπει να κάνει θεραπείες είναι αυξημένα και οι γονείς του δυσκολεύονται ιδιαίτερα να ανταποκριθούν σε αυτά. Έτσι, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να τους στηρίξει, με την κάθε δωρεά -ακόμα και την πιο μικρή- μιας και συμβάλλει στο να καταφέρει το παιδί να ξεπεράσει αυτήν την επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name