ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά οργάνων: Δώρα ζωής από 61χρονο που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Δωρεά οργάνων: Δώρα ζωής από 61χρονο που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Δωρεά οργάνων: Πνοή σε συνάνθρωπους του με τον θάνατό του έδωσε ένας 61χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Δώρα ζωής σε συνανθρώπους προσέφερε 61χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και έχασε τη μάχη με την ζωή.

Όπως αναφέρει το Onlarissa.gr, η οικογένεια του δείχνοντας μεγαλείο ψυχής αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά των οργάνων του. Η διαδικασία λήψης των οργάνων που κρίθηκαν κατάλληλα ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες της 12η Μάϊου.

Η Χειρουργική Ομάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης αφαίρεσε τα νεφρικά μοσχεύματα και η ομάδα του Παπαγεωργίου τους κερατοειδείς.

Τα όργανα που αφαιρέθηκαν με επιτυχία αναμένονται να μεταμοσχευθούνε τις επόμενες ώρες σε ασθενείς οι οποίοι αναμένουν το πολυπόθητο δώρο ζωής και πλέον αισιοδοξούν ότι θα έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει στην οικογένεια του δότη τα ειλικρινή συλλυπητήρια και ταυτόχρονα την ευχαριστεί για το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε ευελπιστώντας πως αυτή η ενέργεια των συγγενών θα ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο.