Βραυρώνα: Σοκάρει ο πατέρας τουν βρέφους - «Μου ζήτησε να πετάξω το παιδί στον κάδο»

Τι ισχυρίζονται οι γονείς του νεκρού βρέφος για την υπόθεση της φρίκης στη Βραυρώνα.

Βραυρώνα: Σοκάρει ο πατέρας τουν βρέφους - «Μου ζήτησε να πετάξω το παιδί  στον κάδο»
3'

Ανατριχιάζουν τα όσα υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι γονείς από το Νεπάλ για τον θάνατο του βρέφους στη Βραώνα το οποίο πέταξαν στα σκουπίδια και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις γεννήθηκε ζωντανό.

Οι γονείς του εμβρύου βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, με τον πατέρα να αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο που ένιωσε.

«Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου, μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξε να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και ξανά επέστρεψα στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα την σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό».

«Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε», ανέφερε ο ίδιος.

Τι υποστηρίζει η μητέρα

Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους που νοσηλεύτηκε φρουρούμενη σε νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ανέφερε ότι απέβαλε επειδή ο οργανισμός της, ήταν καταπονημένος.

«Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια και μάζευα ελιές. Αυτό έγινε πριν πέντε μήνες που βρισκόμουν σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα όπου και εργαζόμουν. Δεν προχώρησα σε ταφή του μωρού γιατί δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα».

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι γονείς υποστηρίζουν πως σκέφτονταν να παντρευτούν μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

«Επιθυμούσαμε την εγκυμοσύνη και οι δύο και μετά τον τοκετό σκοπεύαμε να παντρευτούμε. Στις 9 Μαΐου δούλευα στην κουζίνα όταν με ενημέρωσαν ότι η κατηγορούμενη είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και δεν ανοίγει. Τότε, ανέβηκα και εγώ στο δωμάτιο, χτύπησα, φώναζα και στο τέλος παραβίασα την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους», λέει ο πατέρας του βρέφους.

Εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δείξει αν όντως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, ο 24χρονος πατέρας αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να πάρει προθεσμία όπως και η σύντροφός του, πιθανότατα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή