ΕΛΛΑΔΑ

Ξέχασαν 5χρονο σε σχολικό: «Είχε μανία να κάθεται στο τελευταίο κάθισμα», υποστήριξε η συνοδός

Ξέχασαν 5χρονο σε σχολικό: «Είχε μανία να κάθεται στο τελευταίο κάθισμα», υποστήριξε η συνοδός
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Το μικρό παιδί έμεινε μέσα στο σχολικό δεμένο στο καρεκλάκι του - Ξεσπά ο πατέρας του 

Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό στην Κηφισιά όπου «ξέχασαν» 6 ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο ένα 5χρονο αγόρι.

Η 70χρονη συνοδός μίλησε στο STAR και συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό είχε μανία να κάθεται στο τελευταίο κάθισμα. Το έβαζα δίπλα μου, γιατί το έβλεπα ότι το έπαιρνε ο ύπνος. Δεν ήθελε και λέω: "Άστο τώρα μην το πικράνω συνέχεια." Και πήγε εκεί και ξάπλωσε στη θέση και δε φαινόταν. Κατέβηκαν ορισμένα, υπολόγισα ότι είχε κατέβει κι αυτό».

«Εκείνο δέθηκε με τη ζώνη ξανά, δεν ήταν δεμένο από την αρχή και διάβαζε μέχρι να το βρουν. Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε μια πολύ ζεστή ημέρα, το παιδί με κλειστό αυτοκίνητο να σκάσει, η πόρτα ήταν ανοιχτή, με αποτέλεσμα κάποιος να ανοίξει κάτι να το απαγάγουν το παιδί. Θα μπορούσαν να 'χα γίνει πάρα πολλά», παραδέχεται ο κ. Γιώργος Κουντουμάδης, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου.

Ο πατέρας του μικρού παιδιού από την πλευρά του ξεσπά και ευχαριστεί το Θεό, για την σωτήρια ωριμότητα που επέδειξε ο 5χρονος.

«Μέσα από αυτή τη θλιβερή ιστορία, που διατάραξε την οικογενειακή μας γαλήνη και ηρεμία και έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα του παιδιού μας, συγκινητική για εμάς ήταν η ψυχραιμία και η ωριμότητα που το παιδί επέδειξε, όταν ξύπνησε και βρέθηκε μόνος του στο λεωφορείο και, παρά το σοκ, τα κλάματα και την ταραχή του, σκέφτηκε και πήρε τις σωστές αποφάσεις για την ασφάλειά του».

Παραλίγο τραγωδί