ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Έκλεβε το αφεντικό του και μεταπουλούσε τα κλεμμένα

Λάρισα: Έκλεβε το αφεντικό του και μεταπουλούσε τα κλεμμένα

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα

Έως τη Λάρισα παρακολούθησε τον υπάλληλό του, προκειμένου να διερευνήσει υπόνοιες για κλοπή προϊόντων από την επιχείρησή του, που κατέληγαν σε άλλες επιχειρήσεις, ενώ τα χρήματα αντί για το ταμείο της επιχείρησης φαίνεται πως κατέληγαν στην τσέπη του 50χρονου υπαλλήλου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβε προχθές το μεσημέρι, τον 50χρονο υπάλληλο και τον 43χρονο φερόμενο ως συνεργό του, σε χώρο στάθμευσης – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – εμπορικού κέντρου της Λάρισας, όταν ο 56χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης κάλεσε τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης να κάνουν έλεγχο στα αυτοκίνητα των δύο συλληφθέντων, αφού προηγήθηκε η μεταφόρτωση εμπορευμάτων.

Προχθές Τρίτη, το πρωί ο 56χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον χώρο πώλησης επαγγελματικών ειδών εστίασης για καφετέριες και σούπερ μάρκετ, έχοντας – σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. – υποψίες για τον υπάλληλό του άρχισε να τον παρακολουθεί.

Έτσι λοιπόν διαπίστωσε ότι ο 50χρονος υπάλληλος από την έδρα της επιχείρησης στα Τρίκαλα, νωρίς προχθές το πρωί και στο εταιρικό όχημα, φόρτωσε και άλλα εμπορεύματα πέραν των προϊόντων των προγραμματισμένων για τη Λάρισα, παραγγελιών.

Έτσι λοιπόν ο 50χρονος υπάλληλος ξεκίνησε το δρομολόγιό του με προορισμό τη Λάρισα αγνοώντας ότι τον παρακολουθεί το αφεντικό του.

Ο υπάλληλος εκτέλεσε κανονικά τις παραγγελίες παραδίδοντας όντως τα εμπορεύματα τα, ενώ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μετέβη σε χώρο στάθμευσης εμπορικού πολυκαταστήματος της Λάρισας. Εκεί όπου και συν νάντησε τον 43χρονο και φερόμενο ως συνεργό του και μετά την ολιγόλεπτη συνομιλία τους άρχισαν να μεταφορτώνουν προϊόντα από το εταιρικό όχημα στο αυτοκίνητο του 43χρονου, ενόσω τους παρακολουθούσε ο 56χρονος ιδιοκτήτης. Όταν ο 43χρονος παρέδωσε χρήματα στον 50χρονο, τότε παρενέβη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος ζήτησε από τους δύο άνδρες να περιμένουν στον χώρο καθότι είχε καλέσει την ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας να τους προσαγάγουν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας όπου και συνελήφθησαν τελικά.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 50χρονος φέρεται να μεταπώλησε 18 τεμάχια αναψυκτικού, 29 κιβώτια baristas gold εβαπορέ με 12 τεμάχια έκαστο, 5 κιβώτια baristas 3.6 % με 8 τεμάχια έκαστο, 30 κιλά λευκή κρυσταλλική ζάχαρη σε τεμάχια του 1 κιλού και, 20 τεμάχια χυμούς. Κατά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η συνολική τιμή των κατασχεθέντων προϊόντων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των περίπου 1.000 ευρώ, ενώ ο 43χρονος για τα κατασχεθέντα εμπορεύματα, φέρεται να καταβάλει περίπου 500 ευρώ στον 50χρονο. Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι ο υπάλληλός του το τελευταίο εξάμηνο φέρεται να υπεξαίρεσε πλήθος εμπορευμάτων μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ο 50χρονος υπάλληλος συνελήφθη για υπεξαίρεση, ο 43χρονος συνεργός του για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, τα 500 ευρώ της συναλλαγής κατασχέθηκαν, ενώ τα κλεμμένα εμπορεύματα παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία