ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Νέα στοιχεία για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Χαλκίδα: Νέα στοιχεία για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ
Αρχείου - Eurokinissi

Το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης ενώ ένα κλειδί ήταν κρυμμένο κάτω από τη γλάστρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα. Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή, έφερε 5 μαχαιριές στον αυχένα, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης ενώ ένα κλειδί ήταν κρυμμένο κάτω από τη γλάστρα. Αυτό χρησιμοποίησε η γυναίκα που βρήκε το πτώμα της άτυχης 63χρονης. Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες δεν έψαξαν περαιτέρω το σπίτι καθώς δεν εκλάπησαν κάποια χρυσαφικά που είχε η άτυχη γυναίκα σε άλλο σημείο.

Η αστυνομία πλέον, εξετάζει ξανά όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία πιστεύει πως ο δολοφόνος μπήκε από την μπροστινή πόρτα με το κλειδί. Αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι τα άλλοθι 6-7 ατόμων και τις τηλεφωνικές αναλύσεις από τα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να διαπιστωθεί εάν βρίσκονταν κοντά στο σημείο τις κρίσιμες ώρες.

Σε σχέση με τη ληστεία οι αστυνομικοί αναζητούν απαντήσεις στο πώς έμαθαν οι δράστες ή ο δράστης για τα χρήματα αλλά και από πού προέρχονται αυτά τα λεφτά.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα και αρχικά θεωρήθηκε πως ο θάνατός της, προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε πέντε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Σχετικές ειδήσεις