Πάτρα: Πέθανε ο Ανδρέας Ρηγόπουλος - Ήταν ο ιδιοκτήτης του «Καραμελόκοσμου»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος

Πάτρα: Πέθανε ο Ανδρέας Ρηγόπουλος - Ήταν ο ιδιοκτήτης του «Καραμελόκοσμου»
1'

Ο Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5), αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφθασε στην οδό Κορίνθου η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, υπεβλήθη σε ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο ΠΓΝΠ, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αιφνίδιος θάνατός του προκάλεσε σοκ και βαθιά θλίψη στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας και σε όσους τον γνώριζαν.

Ο Ανδρέας Ρηγόπουλος με τον «Καραμελόκοσμο» του ήταν ο μοναδικός Έλληνας εκθέτης σε Διεθνή έκθεση και συγκεκριμένα στην «Πράσινη Εβδομάδα», στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Σε ρεπορτάζ της γερμανικής Deutsche Welle, είχε γίνει αναφορά για μια μικρή αλλά θαρραλέα επιχείρηση ζαχαρωτών από την Πάτρα που ήρθε μόνη στην μεγάλη έκθεση του Βερολίνου και ξεχώρισε.

Ο Ανδρέας Ρηγόπουλος ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σιδέρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Είχε υπάρξει και αθλητής του πόλο ενώ η αγαπημένη του ενασχόληση στη διάρκεια του καρναβαλιού ήταν και ο σοκολατοπόλεμος λαβαίνοντας συχνά μέρος στις καρναβαλικές παρελάσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή