Θύμα και 2η γυναίκα του γιατρού που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας

Οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση
Θύμα και 2η γυναίκα του γιατρού που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας
2'

Με το μελάνι να μην έχει ακόμα στεγνώσει για την τραγική κατάληξη που είχε μια απλή αισθητική επέμβαση λιποαναρρόφησης σε μία 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα, μία νέα καταγγελία έρχεται να ταράξει τα νερά.

Οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive στον Alpha.

Η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω κορονοϊού, για τη Αθήνα, και εν συνεχεία «εξαφανίστηκε» για κάποιες ημέρες πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση, όπως περιέγραψε η κόρη της. Tελικά η γυναίκα κατέληξε περίπου 10 ημέρες αργότερα αργότερα από επιπλοκές, καθώς ο γιατρός της είχε τρυπήσει το έντερο.

Η κόρη κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα της αν και πήγε για προεγχειρητικό έλεγχο δεν της δόθηκε η δέσουσα προσοχή, αδιαφορώντας με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης της να πέσει κατά 10 μονάδες.

Η γυναίκα αν παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιά και δύσπνοια, παρόλα αυτά πήρε εξιτήριο τρεις μέρες αργότερα και με την άδεια να ταξιδέψει για την απομακρυσμένη Κάρπαθο.

Φθάνοντας ωστόσο στη Ρόδο η εμφάνιση της 69χρονης σόκαρε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η κοιλιά της ήταν πρησμένη και είχε μελανιές σε όλη της το σώμα. Χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείου της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε διάτρηση εντέρου, κάτι που όπως είπε η κόρη της ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνιά, λέγοντας «μάλλον της τρύπησα το έντερο».

Μετά τον θάνατο της 69χρονης, οι συγγενείς της κατέθεσαν αγωγή, ενώ ο γιατρός για να «προλάβει» την κίνησή τους τους έταξε χρήματα για να «κλείσει» το θέμα, όπως κατήγγειλε η κόρη.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή