Κρήτη: Εδώ βρήκε τραγικό θάνατο η 17χρονη μαθήτρια – Η έκκληση της οικογένειάς της

Κρήτη: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Κρήτης από τον χαμό της 17χρονης μαθήτριας
Κρήτη: Εδώ βρήκε τραγικό θάνατο η 17χρονη μαθήτρια – Η έκκληση της οικογένειάς της
creta24.gr
2'

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Δήμου Χερσόνησου και ολόκληρης της Κρήτης από τον τραγικό χαμό της 17χρονης μαθήτριας που έπεσε στο κενό από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι αρχές ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό.

Σϋμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η ανήλικη έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της αμέσως μετά την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, πριν πέσει στο κενό από ύψος 50 μέτρων.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, χωρίς όμως να μπορούν μέχρι στιγμής να αποκλείσουν το σενάριο του δυστυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης - Η έκκληση της οικογένειας

Τραγική φιγούρα η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες βρίσκονται στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια. Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση σε όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη νεαρή μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Με πληροφορίες από creta24.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή