Παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Δημιουργούμε ένα μειονοτικό κόμμα, συνεργασίας φύσει»

«Κάνουμε ένα μειονοτικό κόμμα, είναι κόμμα συνεργασίας φύσει, δεν έχει ένα πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση της χώρας, έχει πέντε πυλώνες, που ζητάει», είπε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης
Παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Δημιουργούμε ένα μειονοτικό κόμμα, συνεργασίας φύσει»
Glomex
1'

Πρόεδρος κόμματος ετοιμάζεται να γίνει ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο Παλαιοχριστιανός, που είχε απασχολήσει την δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα για τον τρόπο που ζούσε εκείνος και η οικογένειά του σε ορεινή περιοχή της Κορινθίας, μακριά από τον πολιτισμό.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να καταθέσει το καταστατικό του κόμματος και να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«Πολλές φορές οι άνθρωποι την αλλαγή την αντιμετωπίζουν ως κάτι ευκαιριακό, για να κάνεις μία αλλαγή χρειάζεται να δουλέψεις. Δεν γίνεται να φτιάξεις ένα κόμμα και αύριο να κατέβεις στις εκλογές, θέλει όρεξη και ανθρώπους να το τρέξουν», απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έθεσε υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές.

«Δεν ζω εκεί που ζούσα, ζω λίγο πιο ορεινά», είπε, ενώ απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε γύρω από την οικογένειά του. «Η οικογένειά μου δεν ζει μαζί μου, δεν έχει καλή σχέση με τη δημοσιότητα, δεν θέλουν να μιλάω για αυτούς και καλά κάνουν. Από ό,τι μαθαίνω είναι μια χαρά», ανέφερε μόνο.

Όπως εξήγησε «κάνουμε ένα μειονοτικό κόμμα, είναι κόμμα συνεργασίας φύσει, δεν έχει ένα πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση της χώρας, έχει πέντε πυλώνες, που ζητάει», ενώ εξέφρασε και την συμπάθειά του προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ίδιος ωστόσο, όπως είπε δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, καθώς δεν κάνει δήλωση πόθεν έσχες ή φορολογίας εισοδήματος, ενώ δεν αποκάλυψε το όνομα του νέου κόμματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή