ΒΟΑΚ: Την έβλεπαν να ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου - Έκκληση να σπάσουν τη σιωπή όσοι την είδαν

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη 17χρονη Νικολέτα να ακροβατεί στο κενό για αρκετή ώρα σοκάρουν
ΒΟΑΚ: Την έβλεπαν να ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου - Έκκληση να σπάσουν τη σιωπή όσοι την είδαν
2'

Σοκ προκαλεί ο θάνατος της 17χρονης που έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων στη γέφυρα του ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη 17χρονη Νικολέτα να ακροβατεί στο κενό για αρκετή ώρα σοκάρουν. Μάλιστα, τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι οδηγοί περνούσαν και κόρναραν στη θέα ενός νέου παιδιού να ισορροπεί πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και από κάτω να υπάρχει γκρεμός. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κάλεσαν τις αρχές διερχόμενοι.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός της για να διαλευκάνει την υπόθεση και να καταλήξει αν πρόκειται τελικά για αυτοκτονία ή ένα επικίνδυνο παιχνίδι ακροβασίας που κατέληξε στο φοβερό δυστύχημα.

Αν και οι περισσότερες ενδείξεις συντείνουν στο πρώτο οι συμμαθητές και οι καθηγητές της είναι σοκαρισμένοι.

Κάποιο επεισόδιο λένε είχε συμβεί νωρίτερα στο σχολείο που την οδήγησε στην απόφαση να μην φύγει από το σχολείο με το λεωφορείο, όπως κάθε μέρα, αλλά με τα πόδια. Κατέβηκε την πλαγιά και βρέθηκε στον ΒΟΑΚ.

Και τότε άρχισε να ισορροπεί μεταξύ ζωής και θανάτου στο προστατευτικό κιγκλίδωμα… Μάρτυρες έχουν περιγράψει στους αστυνομικούς τον χαρακτήρα της… Ήταν το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ο πατέρας και η μάνα θέλουν να μάθουν τι έχει γίνει… Να μιλήσει όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι…


Το κορίτσι θα γινόταν 18 ετών τον Ιούνιο. Ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες. Χθες το πρωί πήγε σχολείο φορώντας τα καλά της ρούχα… Το μεσημέρι βρέθηκε στο κενό… Την ανέσυραν οι διασώστες νεκρή!

Η μοιραία πτώση, που σημειώθηκε περίπου στις 12:30 χθες το μεσημέρι, κινητοποίησε τις Αρχές, που έφτασαν στο σημείο, μετέφεραν τη σορό της κοπέλας στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή